Cinsel sorular Sperm- Meni Tadı sperm yutmak

Sperm Yutmak Tehlikelimidir?
(alıntıdır)

Değildir , Sperm yutmanın hiç bir olumsuz yanı yoktur , hatta cilde yararlı olduğuda ortaya koyulmuştur. Ancak bazı kadınlar spermin tadından ve kokusundan hoşlanmaz.
Konunun, Sağlık yanına değinemeyeceğim. Ancak yüzyıllardır tıptan bir uyarı gelmediğine göre zararsız olduğu kesin. Öyle faydalı bir şey olduğuna da inanmıyorum öyle olsaydı,Eczanelerde satılırdı.

Neyse,

Herkes için sıkıcı olan bir konu bu aslında. Erkeğin hoşuna giden ama kadından direk isteyemediği, kadın için tadı iğrenç ancak bunun yanında erkeğini memnun edememe olayı...

Mantık yürütürsek ;

- Tadı kadın için iğrenç.
- Erkek Olaydan Hoşlanıyor.
- Dil Tad alma duyusu.
- Kadın erkek için yapmak istiyor.
- Erkek (düşünceli olanlar) kadından direk isteyemiyor.

Bu verilerle olayın çözümü çok kolay..

işte bayanlara çözüm...

Olayı iki taraf için de problem haline getirmeyin. Dilinize değdirmeden, çok hızlı bir şekilde, direk yutun... Aynı küçükken içirilen o iğrenç şuruplarda yaptığınız gibi.
erkişi bolca tarçın yerse, tadının tarçına benzeyeceği salgının tadı. **

çok tuzlu olanı anglofon memleketlerinde precum tabir edilen coitus esnasında ejakülasyon öncesi çıkan sıvıdır. ejakülasyonla açığa çıkan asıl meni çok da tuzlu değildir.
spermin tadı nasıldır bilmek pek mümkün değil zira bir oral ejakulasyon faaliyetin nesnesi olsanız bile aldığınız tad meninin bol şeker ve mineral içermesinden ötürü buruk olması umulan tadıdır. sperm tadmak için onu içerisinde yüzdüğü sıvıdan ayırmak gerekir. kasmaya değer mi bilemiyorum, artık sizin tutkunuza kalmış.
teorik olarak gerçekleşebilecek bir rxn sonucu tuzlu olduğu düşünülebilir, ama düşük aist+baz = tuz rxn pratikte olamaz, ayrıca içeriğindeki fruktozun aromatik bir yapısı olması tadın kolay sınıflanamayacağını düşündürüyor. dolayısıyla bir bilim adamının deney yaparak sonucu açıklaması gereken konu.

hatunların öğrenmek için mecburi oral seks yapmak zorunda oldukları olgu.(alıntıdır)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sümbülzade Vehbi Efendi"den Padişaha... +18 küfürlü Aman dikkat

+18 Şiir

Komik Kisa Hikayeler